Home » Blog 3

Photoshop till you drop..!

Het kwartje was gevallen, mijn foto's werden beter en leuker door photoshop. En iedere dag werd ik een stukje beter. Het heeft me aantal wat maanden geduurd, maar het gaat steeds vlotter en ik hoef steeds minder vaak terug te vallen op mijn youtube lessen. Jeeh! Nu dacht ik dat ik eigenlijk gelijk al gewoon goed kon photoshoppen en dat het me alleen wat meer tijd kosten. Niet dus. Het is mij heel duidelijk geworden dat, hoewel mijn foto's al wel verbeterde, ze nog niet hun volle glorie behaalde. Waardoor ik mij ook weer afvraag, haal ik er nu al wel uit wat ik er uit kan halen? Als ik eerlijk ben hoop ik van niet. Ik snap dat jullie het beste van het beste willen, maar dat wil ik ook en ik wil nog lang niet uitgeleerd zijn! 
Met het leren photoshoppen gaat er opeens een wereld van kunnen open. Zo kan ik foto's grijs maken, of gedeeltelijk grijs, of de kleur verbeteren, of de te donkere foto lichter maken, ik kan er zelfs nieuwe dingen in zetten of dingen er uit halen. Geweldig!!!
Nu is het waarschijnlijk makkelijker om te laten zien wat ik zoal doe met photoshop dan om er over te kletsen, dus heb ik hieronder een paar voor en na foto's geplaatst. In de eerste rij staat het origineel. In het midden staat mijn eerste bewerking van zo'n 6mnd of langer geleden. In de meest rechter staat mijn laatste verbetering. Wat vinden jullie? Verbetering of niet?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.