Home » Blog 4 Foto review

Review Fotoboek

Saal-Digital heeft mij gevraagd een review te schrijven voor het fotoboek wat ik bestelde voor het allereerste bruidspaar dat mij als fotograaf inhuurde, als bedankje voor hun vertrouwen in mij (snappen jullie het nog?). Ik geef toe dat ik wat terughoudend was, ik kende heel Saal-Digital niet, en wat de boer niet kent... Maar ik hoorde goeie dingen en de prijs was zo mooi dat ik de sprong in het diepe gewaagd heb :*
 
Ik had gekozen voor een vierkant boek met extra dikke bladzijdes zodat het boek ook goed gelezen kon worden door de kleine kinderen van het bruidspaar.
 
Het programma was super duidelijk en er waren meer dan genoeg keuze mogelijkheden om iets leuks te creëren. Het boek was binnen een week binnen en zag er super uit!
De kleuren waren super helder, de foto's super scherp, het zag er precies zo uit als in het bewerkingsprogramma (en we weten allemaal dat dit bij vele programma's helaas niet het geval is) en het materiaal was helemaal geweldig! Stevig materiaal waardoor de bladzijdes recht tegen elkaar lagen. Hierdoor waren de foto's in het midden prachtig weergegeven zonder dat er een hinderlijke deuk in zat zoals bij de andere fotoalbums.
Het mooiste vond ik nog dat ik mijn eigen logo op de achterzijde kon plaatsen zonder dat ik deze moest delen met het logo van Saal Digital!
Ik had dus absoluut geen problemen om het prachtige boek cadeau te geven. Waar ik wel over twijfelde was of ik de juiste foto's had gebruikt, maar dat is iets waar Saal-Digital natuurlijk niks aan kon doen :*
 
Ik raad echt iedereen aan om over te stappen naar Saal-Digital! Makkelijk programma, snelle reactie als je vragen hebt, goeie prijzen en het allerbelangrijkste: ze leveren de kwaliteit die ze beloven!
 
Liefs Froukje
 
ps: De foto's zijn gemaakt door het bruidspaar, ik was zo enthousiast dat ik het boek gelijk ben gaan brengen en ze zelf vergeten ben te maken O_O